1 Ağustos 2012 Çarşamba

Plaj elbise modelleri 2012

Plajlar yaz modasının kalbinin attığı yerlerdir. Bu nedenle modaya uymak isteyen kadınlar bikiniden mayoya, plaj elbisesinden terliğe kadar her şeye dikkat ederler.

Plaj elbise modelleri 2012 modası her şeyden önce yüzlerce farklı desen ve model ile dikkat çekiyor. 2012 yılı yazı bu elbiseler ile çok daha renkli ve eğlenceli geçecek.
2012 plaj elbise modellerinde ana moda desenli modellerden geçiyor. Hem şık hem seksi hem de havadar olan bu modeller tüm plajları canlandırabilecek renklere sahip.

2012 yılının modası olan çiçek desenleri yılın tüm plaj elbisesi modellerini kapsamış durumda. Bazı modellerde gizli çiçek desenleri görmek mümkünken çoğu model büyük çiçekler ile detaylanıyor.
2012 plaj elbiselerinde temel renk turuncu. Özellikle güneş ışığını yansıtan turuncu renkler harika bir görüntü oluşturmayı başarıyor. Bunun yanında pastel tonlarda kırmızı ve sarıyı da görmek mümkün.

Eğer yaz günlerinde fazla kilolarınızla sorununuz olduğunu düşünüyorsanız çizgi detaylı modelleri seçebilirsiniz. Doğru seçilmiş bir plaj elbisesi sizi tüm yaz boyunca harika gösterebilir.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder